0

С лед грандиозния пилотен концерт в Пазарджик, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 се отправя към своята втора дестинация – Пловдив, за да зарадва феновете с ексклузивни песни, готини активности и вълнуващи награди. На 20 юни от 18:00 часа площад „Централен“ ще бъде изпълнен с музикални фенове, любими песни и добро настроение, а фестивалната зона ще очаква пловдивчани още в 16:00 часа с забавления, игри и освежаващи напитки.

Сцената в „Градът под тепетата“ ще покорят любимите на хиляди тийнейджъри български изпълнителни - DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, Криско и новото попълнение на тура – Мила Роберт. DJ Mascota и McP ще дадат старт на вечерта и ще подгреят публиката преди изпълнителите, а Remi Toin ще покаже невиждани досега танцови движения. Феновете ще могат да се насладят на най-големите хитове на изпълнителите, а Torino & Pashata ще зарадват пловдивчани с ново ексклузивно парче. 

За най-отдадените и нетърпеливи фенове, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са подготвили фестивална зона с тематични кътове, много забавления и игри, както и вълнуващи изненади, която ще „отвори врати“ още в 16:00 часа. Музикалните фенове ще могат да изпробват късмета и уменията си в Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета, Колелото на късмета и още куп готини активности. Във фестивалната зона на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour всички посетители ще могат не само да се заредят с готини емоции още преди грандиозния старт на концерта, но и да си спечелят куп вълнуващи награди.

Vivacom ще даде възможност на посетителите да спечелят страхотни награди и да участват в томбола за голямата награда в своя специален кът. Феновете ще могат да тестват своите филмови познания с играта EON Film Challenge, за да спечелят награди на място. Музикалните фенове имат възможността да участват и в томбола за голямата награда - преносим проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen. Освен това, телекомът се е погрижил да не останете без батерия на телефона с техните три парти кули, на които можете да заредите устройствата си, за да запечатате всеки любим момент.

Една от най-обичаните интернет двойки – Стан и Стефи, също ще се присъединят към Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Още от 16:00 часа те ще очакват феновете във фестивалната зона, за да се запознаят и забавляват заедно.

Организаторите на турнето отново си поставят за цел събирането и рециклирането на бутилки и кенове, еквивалентни на броя раздадени по време на концертите. Гост на събитието ще бъде арт инсталацията Шишеяд, част от кампанията “Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” на сдружение BG Бъди активен. Събраното количество пластмасови бутилки ще бъде предадено за рециклиране. Преди началото на концерта присъстващите ще имат възможността да участват в интерактивни дейности, свързани с рециклирането – “Чисти игри”.

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.