0

Н ай-голямото музикално турне в България, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024, за поредна година ще завърши с впечатляващ концерт на 15 септември в София от 18:00 часа. По традиция сцената ще бъде на площад „Александър Батенберг“.

Тази година турнето премина през най-големите градове в страната, привличайки десетки хиляди фенове и оставяйки незабравими спомени. Някои от концертите имаха специални гост-изпълнители и София не остава по-назад.

За да направят финала на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 още по-запомнящ се, организаторите са поканили любимците на тийнейджърите V:RGO и EMIL TRF, които ще изпълнят своите хитови парчета, включително най-новата им песен „Откачалки”. Следващият гост-изпълнител е Миро, който ще зарадва феновете с хитове като „Любов като небе“. Освен него на сцената ще се качи и Руши, който ще допринесе за незабравимата вечер с най-големи хитове като „Лъжи ме“, „Il Ritmo Del Mio Cuore“ и „Без багаж“.

Грандиозният финал ще започне още в 16:00 часа с откриването на специална фестивална зона, в която посетителите ще имат възможността за последен път това лято да опитат късмета си в различни забавни игри, като Колелото на късмета, Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета и още, за да спечелят невероятни и незабравими награди. По време на концерта изпълнен с много музика и забавление, посетителите ще могат да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, ще има възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen. В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти по време на концерта. На място ще бъдат и RiceUp, които ще зарадват меломаните с вкусотии от тяхното портфолио.

Концертът ще започне в 18:00 часа с DJ Mascota и McP, които ще вдигнат настроението с летни парти миксове, а Remi Toin ще накара всички на площад „Батенберг“ да танцуват. След тях сцената ще бъде изпълнена с любимите изпълнители на тийнейджърите - хедлайнерът на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 Криско и певицата, която цяло лято ни впечатлява с неизчерпаемата си енергия - DARA. Мила Роберт ще зарадва публиката със своите хитове „Нови Очи“, „Покемон“ и „Me4ka“. Феновете ще се насладят и на изпълненията на Михаела Маринова и Dara Ekimova, които ще разчувстват жителите и гостите на столицата. Освен тях, на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 ще се качи Боро Първи, за да изпълни парчетата „Да не питат“, „Vivaldi“ и „Черни очила“. И не на последно място, на площад „Батенберг“ ще звучат латино хитовете на Torino & Pashata „Te Amo“ и „Cabriolet”.

Ексклузивна информация за финала турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.