0

А лександра Тюркмен не е известна с много неща, ако изключим това, че е дъщеря на покойния Филип Найденов - Фатик, известен като "царя на контрабандата", който беше разстрелян показно. 

Ако изключим тази важна подробност, Александра е една от популярните инфлуенсърки в Instagram, където споделя за живота си между София и Ню Йорк. Освен това е дизайнер на дрехи, което не е никак малко.

Александра наскоро разкри душата си в интервю пред Мон Дьо, пред когото сподели, че все още носи белезите и раните от преждевременната смърт на баща си.

Тюркмен си спомня всичко от деня на убийството на Фатик. "Навън валеше. Аз изпаднах в една много тежа истерия, даваха ми валериан. Спомнях си как се прибирах вкъщи, имаше вестници с първа страница: "Най-малко 30 куршума в тялото на Фатик", разказа още тя.

За баща си тя сподели, че го идеализира и го и поставила на пиадестал, а интервюто отприщи небивал интерес към личността на Александра.

Брюнетката и преди това е давала интервюта, но тазгодишното провокира двоен интерес. Една от причините мацката да е на 10 място в тазгодишните търсения на българите в Google. Сред Путин, Ален Делон, Диана Габровска, Кирил Петков и други, попада името на Александра, която се изфука с постижението си.

В социалните мрежи Тюркмен е зарината от лични съобщения, свалки и комплименти. Наскоро дори потребители сравниха дъщерята на Фатик със супер модела Бела Хадид. Повод бе снимка от стори, което Александра качи в Instagram и ако трябва да сме честни... има нещо вярно в сравнението.

Instagram

Иначе богатата наследница за момента се е установила по-трайно у нас, а това е благодарение на пандемията. Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше истинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. Отскоро обаче не сме заедно с човека X", сподели тя в интервюто си, от което става ясно, че вероятно в момента е или сама, или с напълно нов мъж до себе си.

*Източник: Vbox7