0

К расивата и талантлива родна гимнастичка Цвети Стоянова показа, че има и състрадателно сърце, като си осинови кученце. Това се е случило преди Нова година, а днес хубавицата и четириногото са неразделни.

Съдба

Кученцето е било затворено и изхвърлено в куфар, като по всяка вероятност преди това е било бито. Като разбира историята му, Стоянова не се поколебава и вместо да суетничи, избирайки куче по каталог и специална порода, решава да даде дом и най-вече много любов на малкото създание, което в първите месеци на живота си е претърпяло куп неприятности.

Името, което му избира, е много сантиментално за Цвети, тъй като я нарича Роза. „Кръстих я на Роза, защото това е името на героинята ми във филма „Чалга“ и ми е много специално“, каза Стоянова в ефира на предаването „На кафе“.

Премиера

След по-малко от месец е премиерата на филма на Мариан Вълев, в който Цвети за първи път влиза в амплоато на актриса. „Всяка сцена ми беше трудна, защото не съм професионалист, но вложих сърцето си и най-вече имам кауза, която ще разкрия малко преди премиерата“, допълни още тя. Предпремиерата на „Чалга“ ще бъде на 2 март в родния град на Вълев - Варна. Именно там е заснета и голяма част от филма. Софийската гала ще бъде на 7 март, а за Деня на жената продукцията ще бъде представена в Бургас.