0

П ластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев с усмивка сподели, че тази година децата му са го изненадали със сериозен списък с желание към Дядо Коледа. 

“Списъкът на сина ми Филип беше внушителен - беше написал 45 неща. Дъщеря ми София се оказа доста по-скромна - със само 25 желание”, разказа д-р Енчев.

Обеци

Между всички мечтани неща в писмото на Филип имало обувки на световна марка, последен хит, на стойност 13 000 евро.

КРАЛЯТ НА ТУНИНГА: Лоши новини за д-р Енчев

“Разбира се, Дядо Коледа няма да успее да изпълни всички желания. Като скъпите обувки например, ще трябва да минат няколко Коледи накуп“, на шега добави хирургът.

Задължително в списъка на София имало обеци, които ще бъдат под елхата, а в този на Филип нова конзола за видеоигра.

Питка

Коледа д-р Енчев ще празнува в най-близкия семеен кръг в къщата в София. След като предишни години му се наложило да прекара празниците по летищата в опит да стигне до някоя екзотична дестинация, вече не си го причинява. Предпочита уюта на дома сред най-близките приятели.

УЦЕЛЕНИ ОТ КУПИДОН: Д-р Енчев заби медсестра (СНИМКИ)

“Пожелавам си и занапред да бъда с децата и семейството си на този празник и най-вече здраве, друго на мен не ми трябва”, сподели Енчев.

Тази година децата били изненадани с нова голяма елха, която чакали с нетърпение, за да подредят. Около нея ще се съберат на Коледа. На масата ще има задължително питка с паричка и всички необходими постни ястия. За Нова година семейството заминава за Гърция, където също ще се украси нова елха.

*Автор: Василена Маринова