0

И звестна инфлуенсърка предизвика яростен скандал в интернет мрежата, след като се появи полугола и без гащи на премиерата на нашумелия филм „Опенхаймер“.
Инди Юнг разрита кошера на целомъдрените, след като показа задните си части в киносалон изпод оскъдната си рокличка. На всичкото отгоре съвсем ясно се виждало, че тя няма бельо.

Зрителите бързо я заклеймиха и я нарекоха „отчаяно търсеща внимание“. Това провалило в известна степен прожекцията на филма, тъй като повечето зрители отчаяно се опитвали да видят всичко изпод почти липсващата дреха на сексбомбата, очевидно пренебрегвайки кинолентата за раждането на атомната бомба.

Пъргави фотолюбители побързаха да я нащракат в снимки и видеа как секси зрителката пазарува в кафенето преди прожекцията и веднага постнаха в мрежата апетитните кадри.

Видеото беше споделено за първи път в Twitter, където получи над 28 милиона гледания.  Кадрите предизвикаха лавина от „за“ и „против“ голото й дупе.

„Това трябва да е незаконно.“ , казва един от последовател в мрежата, а друг потребител добавя: „Агресивно е и изглежда неудобно – крещи „Искам внимание“.Тя може да прави каквото си поиска, но не познавам много мъже, които биха одобрили момичето им да се облича така. Тази жена съпруга ли е, или е може би материал за една вечер?”.

„Гледах това 400 пъти и всеки път ставах все по-възмутен“, коментира трети, но пък има и такива, на които предизвикателното облекло или по-скоро – липсата на такова, се е харесало: „Честно казано, виждаме жени, носещи оскъдни бикини на плажа или басейна, не виждам какъв е проблемът тук, не е чак такава голяма работа“.

Друг човек добавя: „Виждам повече голотии във фитнеса и много повече на плажа.“

Инди Юнг е известна с това, че обича да излага красивото си тяло на показ, явно осъзнаваща колко добре изглежда. Въпросът е обаче, дали трябва да го прави в киното и така да конкурира филма, за който хората все пак са платили билети, шегуват се последователите й в мрежата.