0

П о-малко от седмица след като обявиха бременността си, се появиха слухове, че Адам Лавин изневери на Бехати Принслу питал дали може да кръсти детето на жената, с която е имал афера.

Адам и Бехати се ожениха през юли 2014 г. Те посрещнаха първото си дете, дъщеря им Дъсти Роуз, през 2016 г. Второто им дете, също момиченце на име Джио Грейс, се роди през 2018 г.

Медиите избухнаха, че Адам и Бехати очакват третото си дете заедно, след като моделът на Victoria’s Secret беше сниман с подут корем в Санта Барбара, Калифорния, през септември 2022 г.

Дни по-късно Бехати потвърди новината с Instagram снимка на нея и нейното бебе. „Наскоро“, озаглави публикацията тя.

В интервю през ноември 2021 г. Бехати разкри, че иска пет деца от Адам.

Обаче три дни след като тя обяви бременността си, Instagram моделът Съмнър Стро публикува видео в TikTok, в което твърди, че е имала връзка с Адам и той поискал да кръсти бебето си на нея.

„По същество имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria’s Secret“, каза Съмнър.

„По това време бях млада, бях наивна. Честно казано, чувствам се експлоатирана. Не бях известна, както сега, така че определено бях много лесна за манипулиране", каза тя.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

След това Съмнър сподели екранна снимка на директни съобщения между нея и Адам.

„Като те видях лично, бях като… прецакана съм“, написа Съмнър на Адам, който отговори: „Ти си 50 пъти по-горещ на живо. И аз също”.

Съмнър продължи в TikTok: „Адам и аз се виждахме около година. След като спрях да говоря с него в продължение на месеци, ето как той се появи в живота ми"

Съмнър сподели друга екранна снимка на директно съобщение от Адам, в което той пита дали той и Бехати могат да кръстят третото си дете на нея. „Добре, сериозен въпрос. Имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го кръстя Съмнър. Добре ли си с това? Абсолютно съм сериозен“, написа Адам.

Съмнър продължи в TikTok: „Бях като „Аз съм в ада“. В този момент трябва да съм в ада. Моралът ми беше несъзнателно компрометиран. Бях напълно манипулирана.”

След това Съмнър обясни защо е станала публична с историята си.

„Исках да се справя с това сама. Никога не съм искала да излизам наяве, защото очевидно знам последиците от това да правя това, което правя, да правя пари по начина, по който правя и да бъда модел на Instagram, така че да съм обвързана с история като тази, познавам стереотипите“, каза тя.

След като публикува TikTok, Съмнър написа в своята история в Instagram: „Осъзнайте, че много хора ще се опитат да запълнят празнините с много неверни предположения. Не чувствам, че правя някаква услуга, имайки предвид начина, по който трябваше да се случи това. Това е много за смилане, но се надяваме, че поне разкриването на истината може да донесе нещо добро.“

След TikTok на Съмнър, друга жена, Алисън Роуз, публикува видео в социалната мрежа, в което също обвинява Адам в изневяра на Бехати.

Във видеото в TikTok Алисън сподели екранна снимка на съобщение в Instagram между нея и Адам, в която той й казва, че рожденият му ден е 18 март и че не трябва да си говорят. — "Знаеш ли, не би трябвало да говоря с теб?”, Адам написа, на което Алисън отговори: „Да, но ако сме само приятели, смятам за подходящо.“

Тя продължи във видеото на TikTok: „Имам много повече неща, които казах, че не са подходящи. Просто не се чувствах удобно да публикувам всичко. Точно както каза другото момиче, единственият начин това да излезе наяве е, ако някой някога го публикува".

Тя добави: „Много мои приятели знаеха и бяха шокирани. Наистина съм щастлива и имам наистина страхотен живот сега, така че ако има други момичета, които са преживели това с него, което съм сигурна, че са, просто мисля, че трябва да го публикуват, защото се чувствам много зле за неговата жена и никой не заслужава това".

По-късно към обвиненията в изневяра се присъедини и учителка по йога. Тя обвинява вокалистът, че й е изпратил неприлично съобщение. 

Алана Забел, която била инструктор на Лавин от 2007 до 2010 г. твърди, че той й писал „искам да прекарам деня гол с теб“.

По думите й тогавашният й приятел видял съобщението и се стигнало до физическо насилие.

Във вторник пък Лавин пусна изявление относно обвиненията.

„Много се говори за мен в последните дни и искам да прочистя въздуха“, започна певеца.

„Използвах лоша преценка, когато разговарях с когото и да било, освен жена ми, по КАКЪВТО и да е флиртуващ начин. Не съм имал афера, но въпреки това прекрачих границата по време на жалък период от живота си".