0

А ктьорът Иво Аръков е вечерял с американската риалити звезда Ким Кардашиян. Това разкри пред „Телеграф“ мениджърът му Кирил Кирилов. Той е бил с него, с музиканта Искрен Тончев-Искрата и с фризьора на звездите Венелин Кондаков на Седмицата на модата в Милано.

Дупе

„Имам приятел, който работи с Долче и Габана. Преди пандемията последно ме кани на рожден ден и заведох Мария Сапунджиева. Сега отидохме на Fashion Week и отново ни покани на афтър партито след дефилето. То беше в Мартини бар, който се намира в къщата на модната марка. Заведението е с отделни стаи и там бяхме с Ким Кардашиян, звездата от „Следващите 365 дни“ Микеле Мороне и много други популярни личности“, разказа Кирилов. Той е много впечатлен от бившата съпруга на рапъра и кандидат за президент на САЩ Кание Уест. „Много е красива и на живо! Аз мислех, че всичко е фотошоп. Доста е отслабнала, бюста си е намалила, но прочутото й дупе си е все така голямо. Беше с много тясна рокля и едва ходеше. Седем бодигардове я охраняваха“, разказа още мениджърът.

Енергия

ВИП компанията е изкарала в Милано три дни и половина. Освен на ревюта, Кирил Кирилов е показал на приятелите си и някои от забележителностите, тъй като преди пандемията често е посещавал модната столица. „Качихме се на покрива на катедралата, уникална гледка има от там. Показах им „Тайната вечеря“, въобще там енергията е друга. А по улиците италианците постоянно ни спираха да искат да се снимат с нас. Обещахме си пак да отидем“, добави Кирилов. Като почитател на дизайнерите, той е успял да се щракне със самите Долче и Габана и е попълнил гардероба си с най-новия им модел. Иво Аръков пък е взел за себе си и за гаджето си по един чифт маратонки.