0

Д ениз Хайрула разкри в подкаста на Комуди клуба, че между нея и Виктор Стоянов е имало кратка авантюра. Плеймейтката не изпадна в излишни подробности, но разкри, че двамата определено са се харесали в Турция, където се снима риалити предаването.

"Има една история, която не съм разказвала досега. След като не спечелих финала на "Ергенът", не бях разочарована или наранена. Ние с Виктор продължихме да си пишем", сподели за първи път брюнетката. 

"Виктор остана повече време в Турция и през това време поддържахме контакт. Аз имах един куфар в него, който той трябваше да ми върне. Определено имаше интерес и от моя, и от негова страна", казва още изкусителката.

По-интересното е, че след като и двамата се прибират от южната ни съседка, започват личните им срещи.

"Имаше един ден, в който той искаше да се видим, но аз предпочетох да се видя с няколко момичета. Те обаче му се обадиха и Виктор наистина дойде при нас. Накрая предложи да отидем в тях. В един момент си тръгнах, а той ми написа след това: "Защо не остана да ме пазиш?". Отвърнах му, че няма как без покана, но той продължи разговора: "Толкова пъти те каних", споделя още Хайрула пред Комеди клуба. Тя обаче не разкрива как е продължила историята, имало ли е още чатове и срещи, както и от какво естество са били те.

Дениз бе една от финалистките, но той не даде последната си роза на нея, а на Виктория Капитонова. Това се наложи, защото Алекс Гърдева изненадващо напусна шоуто по свое желание. Причината - бездействието от страна на Виктор, когато трябваше да защити психоложката от постоянните атаки на Капитонова. След края на шоуто обаче се заговори за новата връзка на Викторя, а именно с настоящата му приятелка Мария.

*Източник: Vbox7