0

К омпанията на актрисата Гуинет Полтроу - Goop пусна своя справочник с подаръци за Свети Валентин, като препоръча близо 50 вибратора, комплект скандални салфетки за вечеря с изображения от Кама Сутра, бляскав лубрикант и бръснач, изработен от 24 каратово злато.

Сред най-скъпите артикули попадат обици на Dois Irmãos за 34 000 долара, а сред най-екстравагантните - позлатена огърлица за 150 долара, която служи и като вибратор. В колекцията са включени 4 салфетки за вечеря със сцени от Кама Сутра, описани като „скандални уловители на влага“.

„Тази красива огърлица с форма на куршум е за прехода от вечерта към нощта – или това е колие вибратор. Изработено е от неръждаема стомана, покрито с двадесет и четири каратово злато и напълно водоустойчиво“, гласи описанието на артикула.

В списъка с предложени подаръци е включена и популярната свещ на Гуинет Полтроу с аромат на срамните й части „This Smells Like My Vagina“ (Мирише на вагината ми). Компанията на изпълнителката – Goop си сътрудничи с компанията Heretic за свещта и също така направи рол-он парфюм "This Smells Like My Vagina".

Гуинет Полтроу предлага и луксозен бръснач с 24-каратово позлатено покритие и подходяща стойка на цена от 425 долара.