0

Б ившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред още правни проблеми, след като срещу него беше заведено четвърто дело за опит за подмяна на изборните резултати в щата Джорджия. Сега широката общественост се вълнува от един въпрос – къде се скатава Мелания Тръмп.

53-годишната Мелания изглежда стои на разстояние от правните грижи на съпруга си. Според запознати г-жа Тръмп е прекарала по-голямата част от лятото в Манхатън, докато 77-годишният Доналд е играл голф Ню Джърси, провеждал е предизборни мероприятия в страната и е отричал обвиненията срещу себе си.

Според близки до бившата първа дама тя не желае да има нищо общо със съдебните битки на Доналд. „Мелания подкрепя съпруга си, но предпочита живот в уединение, далече от “любопитни журналисти“, заявиха запознати.

„Тя знае много добре какъв е съпругът й, но все още вярва, че върху него се хвърля кали и не желае да има нищо общо с това. Тя не е съгласна с обвиненията на съпруга си и рядко говори за тях. Харесва й да води собствен живот“, добавят още източниците за People.

“Мелания излиза в ограничен кръг от доверени приятели и заедно със семейството си. Обича сама да ръководи делата си. Четвъртото обвинение срещу Доналд Тръмп е проблем за съпруга й, но не и за нея”, казват още те.

Не е ясно къде се е намирала Мелания, докато на Доналд Тръмп му повдигаха обвинения на 14 август. На същата дата Доналд отсяда в своя голф клуб в Ню Джърси.