0

С лед като Денислава отстрани Даниел от Гладиаторите и той напусна петия сезон на „Игри на волята“, агрономът направи зад кадър разтърсващи признания и сподели, че  не е ходил без бельо на битка, но е ходил без бельо на съвет. Както и за сексуалните си преживявания в риалитито.

„Беше супер странно, но идвахме от Стопанството, а аз на Стопанството имах един чифт боксерки, които изпрах, а те не успяха да изсъхнат, следователно дойдох тук гол... по клин“.

Припомняме, че Даниел Димов е на 34 години и живее в Стратфорд. По образование е агроном. Работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Разведен и автор на любовна лирика. Често го оприличават на викинг.

И още: Кой според него е най-секси участникът и имал ли е мокри сънища с някой от останалите в едноименното риалити?

Вижте какво сподели БГ викингът Дани:

ВЪПРОС:  Кой беше най-слабият играч от Гладиаторите?

ОТГОВОР: Най-слабият участник от племето на Гладиаторите, по мое мнение, е Ники. Съжалявам, братко. Просто за мен той беше най-некомплексен.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-секси участникът от Игри на волята сезон 5, по мое мнение, е... Ива от Амазонките.

ВЪПРОС: Имал ли си мокри сънища с някой от участниците?

ОТГОВОР: Да, имал съм с Моника. Няма да разкажа, но Мони (прави сърце с ръцете си и ѝ намигва).

ВЪПРОС: Ходил ли си без бельо на битка?

ОТГОВОР: Не съм ходил без бельо на битка, но съм ходил без бельо на съвет. Беше супер странно, но идвахме от Стопанството, а аз на Стопанството имах един чифт боксерки, които изпрах, а те не успяха да изсъхнат, следователно дойдох тук гол... по клин.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: Случи ми се 2 пъти в Резиденцията, да.