0

П евците Дара и Дони посетиха най-голямата забележителност във Вашингтон - Белия дом.

Младата изпълнителка разкри пред „Телеграф“, че всъщност не са влезли в Овалния кабинет, а били в сграда само за туристи, наподобяваща резиденцията на американския президент.

„С Дони се пошегувахме и качихме снимките в социалните мрежи“, издаде Дара.

Публика

Двамата изпълнители заминаха на турне отвъд Океана в началото на март, за да зарадват българската публика и там.

„Имам чувството, че сме тук поне от два месеца. Времето сякаш е спряло. Ще се върна заредена от безграничната енергия, която ни подаряват хората тук. Разхождаме се, срещаме се с хора и имаме най-яките срещи с публиката.

Толкова са истински“, разказа Дара и добави: „Всички хора тук са интересни и различни. Наблюдавам ги и си открадвам от всеки по нещо. Всеки ден с Дони е много забавен“.

Закуска

Българските звезди не само пълнят всички клубове и зали в Щатите, но и не спират да показват на почитателите си в социалните мрежи красивите места, които посещават.

Сред тях са Маями, Сан Диего, Сан Франциско и още много. Също така споделят и видеа със забавните ситуации, в които попадат. Като една от шегите беше, че Дара се превъплъщава в кулинарна звезда, а Дони написа, че тя е човекът, който се грижи за закуската по време на престоя им там.

„Здравейте на всички зрители, това е моята звездна кухня“, пошегува се брюнетката в клипа.