0

А ктьорът Дарин Ангелов умили социалните мрежи, като търси дом на спасено от приятелската му компания котенце, което е в тигрови разцветки и носи името Тойотка. Животинчето е бебенце и със сигурност би внесло много настроение в дома на осиновителите си.

Спасение

Екип на „Телеграф“ потърси Дарин, който сподели: „Най- накрая успях да си открадна един уикенд почивка и да стигна до морето, бяхме на вечеря с дизайнерката Искра Георгиева, мъжът й и други приятели и на тръгване тя чула мяукане. Така разбра, че малко котенце се е заклещило под капака на кола. Въпреки какви ли не опити за подмамване, за да излезе, то си стоеше вътре. Искра написа бележка на собственика на колата, че под капака му има котенце и да внимават. На сутринта котето още бе там и се организира една акция по спасяването му. Цял „Лозенец“ имаше мисия да освободи едно малко коте“.

Ангелов не крие, че е изключително щастлив, че има толкова доброта в хората и вместо да махнат с ръка и да си почиват, помагат в спасяването на едно невинно животинче.

Грижа

Панелистът в „На кафе“ сподели, че Искра се е погрижила много добре за котето, като то е изкъпано, нахранено и дори вече си има собствени аксесоари и играчки. Името му пък сложили според марката на колата, в която се било заклещило. „Доколкото разбрах от Искра, вече има сериозен кандидат за осиновяване и се радвам, че помогнахме на животинчето“, завършва Дарин. За кандидатстване за семейство на мъничето дори бе пуснат специален въпросник. Самият Ангелов също отскоро е стопанина на коте, което отглеждат заедно с дъщеря му Дария.

Искра Георгиева, спасила котето. Малката Тойота

 Искра Георгиева, спасила котето. Малката Тойота