0

Р одният актьор Дарин Ангелов влезе в ролята на домакин и гид на холивудския си колега - Джон Малкович, и прекрасната актриса Ингеборга Дапкунайте и ги разведе из Народен театър „Иван Вазов“, като им показа най-интересните места зад кулисите. „Беше супер емоционална и вдъхновяваща разходка“, сподели за „Телеграф“ Дарин. 

Любопитство

Нашето момче е щастлив от факта, че Малкович е бил изключително заинтересуван от нещата, които вижда. „Беше много любопитен, толкова неща го интересуваха. Задаваше въпроси, но не просто от любезност, а виждах, че наистина се интересува. За мен беше много вълнуващо и се надявам това, което е видял, да го сподели и на други свои колеги, за да може повече хора да знаят за прекрасния ни театър и за нашата страна“, развълнувано допълва Дарин. 

Интимност

Оказва се, че най-голям интерес в Малкович предизвикала механизацията на голяма сцена. „Двете ни сцени най-много го впечатлиха. Голям интерес предизвика у него механизацията на голяма сцена и фактът, че всеки квадратен метър е подвижен. И въпреки че механизацията е на близо 100 години, действа безотказно. Отведох го отдолу под сцената, за да може сам да види всичко - как се задвижват подиумите и др. Камерната сцена пък го впечатли с интимността между актьор и зрител. Каза, че е едно вълшебно място“, сподели още Ангелов. Снощи бе и първата вечер от трите поредни, в които Малкович играе на сцената на Народния постановката „В самотата на памуковите полета“.