0

Д арина Павлова бе дама на шефа на Нетфликс Тед Сарандос на фестивала във Венеция. „За мен е голяма чест“, сподели Павлова и си пусна снимки със Сарандос.

Лодка

Дарина е наела луксозна моторна лодка за разходка из Канале гранде и другите водни улици на Венеция. Тя няколко пъти обнародва кадри и видео от обиколката из града. С лодката пристигна и за премиерата на филма „Атина“, който Нетфликс представя на кинофеста. Дарина бе облечена в блестяща тъмносиня рокля.

Вляво-Дарина и Тед Сарандос. Вдясно-Павлова в луксозна лодка отива на червения килим.

 Вляво-Дарина и Тед Сарандос. Вдясно-Павлова в луксозна лодка отива на червения килим.
Instagram

Още официално не е потвърдено, но според БГ кинаджии Павлова води филмовия гигант Нетфликс, който съвсем скоро ще започне да снима у нас няколко свои продукции.

Тед Сарандос е основната движеща сила във филмовата и стрийминг компания, която само в Щатите има над 73 млн. абонати (за сравнение НВО е под 15 млн. по данни на „Икономист“) и още толкова в Европа. Сарандос няколко години поред е обявяван за един от стоте най-влиятелни хора на планетата от сп. „Тайм“.

Рокля

Фурор с разнопосочни полюси предизвика появата на Тимъти Шаламе във Венеция за представянето на филма „Кости и всичко останало“, където е в главната роля. На пресконференцията актьорът, прочул се с ролята на Пол Атреидски – Муад'Диб, от „Дюн“, се появи с пола, но не шотландска. А после на червения килим бе в нещо средно между червена копринена рокля и костюм, но с голям гол гръб.

Шаламе в рокля-костюм раздава автографи.

 Шаламе в рокля-костюм раздава автографи.
ЕПА/БГНЕС