0

Д арина Павлова си дойде за ден в София и се похвали, че е използвала времето, за да посети снимачната площадка на холивудската продукция „Червената Соня“, която се снима в момента в студията на „Ню Бояна филм“. Продуцентката си пусна селфи от Киноцентъра и оповести, че е на родна земя.

Нетфликс

Тя е пристигнала директно от Италия, където беше сред специалните гости на кинофестивала във Венеция. Именно на филмовия форум Дарина бе дама на шефа на Нетфликс Тед Сарандос. „За мен е голяма чест“, сподели Павлова тогава и си пусна снимки със Сарандос. Близки до българката издадоха, че по време на срещата си двамата са обсъдили съвместен филм, който евентуално стрийминг гигантът да заснеме у нас.

Компания

Преди това да се случи обаче, Дарина Павлова ще отлети за Истанбул заедно с филмовия продуцент Ави Лернер - един от създателите на Nu Image и Millenium Films. Двамата ще бъдат специални гости на рождения ден на живеещата в Рим стоматоложка д-р Галина Долапчиева. Красавицата, която може да се похвали и с титлата „Мисис България“, е сред най-близките приятелки на Дарина и двете често могат да бъдат забелязани да се забавляват в обща компания.