0

С инът на Диляна Попова – Борил, събра пари за бездомни животни.

„Отказах се от подаръци за рождения си ден, избрах да събера пари за дарение“, каза момченцето, което отпразнува своя 9-и рожден ден преди дни.

Осиновяване

Борил реши, че вместо подаръци ще направи кутия, в която да събере дарения за всички нуждаещи се животни от приюта, които имат спешна нужда от лечение. От мястото споделиха видеоклип, на който детенцето се запознава с болно коте, което благодарение на него ще се спаси. „Ето това е котенцето, на което помагаш с дарението си. Името й е Матча“, обясниха му любезно. Борил веднага хареса четириногия приятел и обясни, че е готов да осинови всички животинчета.

Дарения

Красавицата винаги е участвала в подобен тип кампании и е показвала любовта си към тези същества. Постъпката на сина й потвърждава, че е успяла да предаде тази обич към животните и на него. Макар и на толкова малка възраст, Бори показа, че трябва да бъдем хора и да помагаме на по-малките от нас. От сдружението „Стрей Ейнджълс“ се издържат само от дарения и разчитат ма помощта на всеки, който вярва в каузата.

Instagram

Instagram