0

Д ецата на модели, актьори, изпълнители и т.н. ни радват със забавни снимки в социалните мрежи. Макар някои да са едва на две-три годинки или съвсем новородени, те вече имат собствени профили в Инстаграм мрежата и хиляди последователи.

Момче

Класацията води синът на Лудия репортер Даниел Петканов и модела Александра Богданска, Габриел Петканов има собствен профил от първия му ден на този свят. Веднага щом се роди детето, вдъхновени от холивудските звезди, младите родители решиха да направят профил на новородената им рожба в Инстаграм. Часове след раждането щурите родители направиха профил в социалната мрежа, а само седмица по-късно бебето имаше толкова последователи, колкото някои плеймейтки с претенции за звезди нямат. Профилът на Габо е заключен и само последователите могат да видят съдържанието му. Днес, 4 години по-късно, Габриел има 101 хиляди последователи, което го прави детето с най-много последователи от България. Точно като мама и татко. Наследникът на плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев също има свой официален профил в Инстаграм. Това съобщи неговата известна майка, след като прикани своите последователи да го харесат. „Посетете профила на моето Бобче“, написа майката на Благой Георгиев – младши. „Добре дошли в моя профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство“, пишe в един от постовете на детето, което скоро навърши 3 годинки. Благойчо вече има 5831 последователи в профила си само за няколко месеца. Той следва само майка си Злати и нейния годеник, от когото е бременна, Карен.

Дъщерята на Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов също има свой профил от доста време. В него момиченцето качва интересни кадри от екскурзиите с майка си, домашните си любимци – нейните кученца, и любими за нея моменти. Никол има 17 хиляди последователи. Определено профилът на Никол се отличава от тези на Благойчо и Габи, тъй като те все още са мънички, а тя вече е голямо момиче. Никол следва родителите си, нейни любими изпълнители и приятели. Братчето й - синът на попфолк изпълнителката Алисия и Божинов, Валери Божинов – младши, има доста снимки със сестра си. Младежът споделя още в социалните мрежи и любовта си към футбола, отборите, които подкрепя, и интереса си към този спорт. Валерко също е от децата, които следват доста профили освен тези на родителите си.

Емоции

Изминаха близо един, два месеца от раждането на Матиас - първото дете за певицата Сузанита и спортиста Марк Славов. Щастливата двойка не крие всички положителни емоции около раждането, като двамата споделиха кадри и от родилната зала, буквално минути след като бебето се появи на бял свят. И явно вече е време Матиас да се присъедини и към общността на инфлуенсърите. Подобно на по-горе изброените бебето на Сузанита се сдоби със собствен профил в Инстаграм. Новината беше съобщена лично от Марк и дъщерята на Орхан Мурад в платформата, като те призоваха феновете си да последват сина им. За момента профилът на бебето е закрит и съдържанието е достъпно само за последователите, които досега са надхвърлили 4 хил. Изглежда, че Матиас също ще бъде публична личност и дори инфлуенсър. Бебчето следва само родителите си.

Рая и София са деца на Георги Конев, съпруга на певицата Палома. Палома дари красивите момиченца с още една сестричка преди месеци – Доника. Младата майка се грижи за новороденото си бебче, но и Рая и София не остават на заден план. Певицата често си качва снимки с момичетата и показва любовта си към тях. Рая и София живеят в Дубай с баща си, като идват често в България при Палома и малката им сестричка. Палома също пътува често до тях. Момичетата имат 686 последователи в профила си. В него споделят красиви места, емоции и снимки с приятели. Мъниците имат една година разлика, те са родени от покойната Гери от "Огледала", която почина преди 2 години.

Синът на Мис България Мариана Маринова – Димитър, притежава собствен профил в социалните мрежи. Детенцето е на 10 годинки, но тренира сериозно футбол. В описанието на профила си също е добавил, че е горд българин. Митко има 70 последователи в Инстаграм, има и Тик Ток профил, който всъщност бил първият му такъв в Интернет мрежата, но поради неизвестни обстоятелства е изтрит от приложението. По-голямата му сестра Йоана-Анжел също има профили в социалните мрежи.

Момиченцето на любимата актриса Александра Сърчаджиева и покойният Иван Ласкин има свой профил в Инстаграм. Съдържанието е скрито за хората, които не я следват. София има 396 последователи. Преди Нова година майка й Алекс сподели снимки в социалните мрежи с голяма торта и обяви, че момиченцето е навършило 12 годинки на 10 декември.

Големите забиват и гаджета в нета

Профилите на малчуганите най-вече са управлявани от техните звездни родители и се използват предимно за реклама, от която мама и тати печелят парички. С вече порасналите звездни наследници обаче нещата стоят по различен начин. Те използват социалните мрежи и да забиват гаджета. Един от мачовците в нета е синът на попфолк изпълнителката Деси Слава - Майки Вълков. В профила му забелязваме, че той вече дори има приятелка до себе си и не е малкото момче на мама. Майки има над 15 хиляди последователи в профила си. Наскоро синът на Деси сподели, че има и Тик Ток профил, в който на един от клиповете участва и самата певица. Там двамата обраха сензациите. В Тик Ток той има над 11 хиляди следващи го фенове, а много от видеата на двамата станаха вайръл. Големият син на Емануела – Христо, също се подвизава в социалните мрежи. За разлика от майка си той не обича да се показва много. Красавицата Ивон Динева, която е дъщеря на певицата Анелия и бизнесмена Коко Динев, също от дълго време има Инстаграм. Момичето има 2492 последователи, но профилът й е заключен за хората, които не я следват. Ивон завърши гимназия миналата година и вече е студентка. Майка й обаче не разкрива какво учи, защото твърди, че това е нейният живот и тя ще си разкаже, когато прецени.