0

Е дин от най- обичаните родни артисти - Деян Донков, ще посрещне новата 2024 г. на сцената на Народния театър, радвайки публиката с хитовия си моноспектакъл „Камбаната“. Представлението ще се играе на 31 декември от 19:00 ч. на Голяма сцена, а от театъра решиха да изненадат желаещите да гледа театър на празника със специален подарък - втори билет.

Комплимент

Всеки, закупил билет за програмираното за новогодишната нощ представление на „Камбаната“, получава комплимент - втори билет за спектакъла, подарък! Кампанията важи единствено за билети, закупени на касите на Народен театър „Иван Вазов“. „Камбаната“ е по едноименния роман на Недялко Славов. В новогодишната вечер в представлението ще участват и музикантите от „Карандила“, които ще изпълнят лирическата музикална тема - песента на героя на Деян Донков - Вено.

Изповед

С този спектакъл изповед Деян Донков пропътува пътя до човешкото сърце. Зрителите стават свидетели на катарзиса и духовното просветление на героя, които му дават любовта и вярата. Актьор с неподражаемо присъствие на сцената и екрана, Деян Донков разкрива вечно търсещата си творческа същност с куража си да избере сложна тема, далеч от комерсиалното забавление. Склонността му към експериментиране води до особеното кинематографично въздействие на спектакъла, който разтърсва и възвисява. Режисьор е самият Донков. Сценограф е Никола Тороманов, музиката е дело на Петя Диманова, видео дизайнът - на Марио Стойнов, а хореограф е Деян Георгиев. В образа на Лейла - Пламена Иванова.