0

Д еми Мур отново е необвързана. 60-годишната актриса и приятелят ѝ Даниел Хюман са се разделили след по-малко от година заедно. Новината беше потвърдена от приятел на Мур, който разказва, че в момента тя се намира в чудесно настроение и обръща внимание на приятелите и децата си.

Мур и Хюман потвърдиха за връзката си през март тази година, споделяйки няколко общи снимки в социалните мрежи.

Тя го отбеляза на първия кадър, на който бяха показани само две сенки на земята, които се държат за ръце.

На втората снимка влюбените се бяха сгушили, а устните на известния шведски готвач бяха опрени в челото на актрисата.

Накрая те позираха заедно с любимото куче на Деми – Пилаф.

Миналата седмица Деми навърши 60 години и получи стотици хубави пожелания от приятели и фенове, включително от бившия си съпруг Брус Уилис и сегашната му съпруга Ема Хеминг.

Двамата публикуваха снимки в социалните мрежи, за да отбележат специалния ден на близката си приятелка.

Те държаха копие от книгата на Мур Inside Out, излязла през 2019 година и отправиха специално послание.

„Честит рожден ден, Деми Мур. Обичаме те отвътре навън“, написаха те. Брус Уилис бе женен за Мур от 1987 до 2000 година и двамата имат три дъщери – Румър (37), Скаут (31) и Талула (28). След сватбата си с Ема Хеминг, актьорът се радва на още две дъщери – Мейбъл (10) и Евелин (8).

През юли Мур заяви пред списание People, че приемането на възрастта ѝ е било като освобождение.

Когато бе попитана какво очаква най-много след навършването на 60 години, тя отвърна: „Да не съм определяна от числата, а вместо това да бъда определяна от моя опит. Когато навършиш 59, започваш да си мислиш, че скоро ще си на 60 и това те освобождава“.

Допълва, че в миналото тази възраст се е смятала за нещо много състаряващо, но в момента тя се чувства доста по-жива и по-щастлива от преди.

Преди важния си юбилей, Мур публикува снимки по бански, доказвайки че възрастта е само едно число.

Тя участва в кампанията на собствената си колекция, която прави с марката Andie, показвайки нови модели за следващата година.

Освен това актрисата се снима и в нов филм, развиващ се в Европа, за който се знае съвсем малко.

Признава, че все още не може да свикне с думата икона, която често се поставя пред името ѝ.

„Чувствам се поласкана, но в същото време чувствам, че не се отнася за мен, но ми харесва. За мен, една икона означава човек, който е павирал пътя и е направил нещо, което е вдъхновило хората или е повлияло за позитивното им развитие. И в този смисъл, съм наистина горда да бъда поставена в тази категория“, казва още Деми.