0

Е ксмоделката Маги Сидерова се раздели със силиконовия си бюст, призна пред „Телеграф“ самата тя. Манекенката, която е една от първите дами с корекции на бюста у нас, премахна изкуствените импланти от деколтето си.

Форми

За промяната във външния й вид се говори от известно време, но сега за първи път самата тя коментира този въпрос пред вестника.

Истината е, че няколко месеца поред феновете й в социалните мрежи забелязваха, че деколтето й е много по-различно от преди.

Това доведе до всякакви спекулации и теории, на които Маги предпочете да не обръща внимание.

Истината е, че последователите й са много доволни от новите форми на Сидерова и дори поощряват по-естествения й външен вид.

Фитнес

Носителката на титлата „Мисис България“ не крие възрастта си и все по-често показва, че добрият външен вид е възможен и на 47.

Освен на много добър ген, който тя наскоро сподели пред „Телеграф“, че е наследила от майка си, младежкият вид на Маги се дължи и на постоянна грижа във фитнеса, правилно хранене и някоя и друга козметична процедура.

Междувременно в профила си в Инстаграм красавицата сподели кадър от посещението си в клиника по естетика в Благоевград.

Пред „Телеграф“ тя обяви, че си е направила устните по-плътни и хидратирани. За сефте ще ги покаже в новия клип на фолкпевицата Бони, с която й предстоеше да се види в мола след нашия разговор.

.

 .