1

Е дна от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5" Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал. Последната оцеляла жена от сезон 5 беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите.

Дени шокира с интимна тайна и признание, че й се е разминало на косъм нещо ужасно в личния живот, което не искала да й се случва. Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е благодарна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е той щял да ѝ предложи брак на последната сбирка при водещата Ралица. Последната оцеляла жена в Игри на волята сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента.

Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов - Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях.

Денислава споделя забавна история, която не е излъчвана в ефир, включваща рибар на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята” са ѝ останали най-близки и говори откровено за представянето на майка си в екстремното риалити. Всички епизоди на "След Игрите" можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Какво знаем за Денислава?

Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По професия е мениджър на недвижими имоти. Тренирала е волейбол. Живяла е в САЩ, където става капитан на волейболния отбор в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA - “Един за друг”.

В Игри на волята влезе със своята майка - Виолета, която завърши на 7-о място. Денислава отпада 6-а и е последната оцеляла жена в сезон 5 на Игри на волята.

Нейните топ участници в този сезон на Игрите са: Рълев, Момчил и Мастагарков. "Това ще са тримата титани на Игри на волята 5. Аз смятам, че всеки един от тях се е доказал на Арената", казва Дени. Ето какво е мението й за нейните фаворити:

1. Рълев е изключително достоен. Не само на Арената, но и като човек. Има огромно сърце, голям мъжкар е, а на Арената е изключително адаптивен, бърз, жилав и няма какво да го събори. Многократно се е доказвал с много, много добри постъпки на и извън Арената, така че аз смятам, че няма какво да го бутне. Той всеки път, когато излиза на Арената, всява респект.

2. Момчил е ситият лъв на Игри на волята сезон 5. Той има всички качества и, все пак, той е новият рекордьор за всичките 27 победи, които той има на Арената, така че е абсолютно достойно той да е финалист.

3. Мастагарков - воинът, който беше гонен до дупка от мен и от Мартин. Няма елиминации, няма капитански. Това момче се опитахме по всякакъв начин да го изгоним. Горкият той - болен, одран, контузен отиваше на Арената, изкарваше най-тежките битки за сезона, връщаше се цял и продължаваше всеки път, буквално, да се връща все по-изпотрошен, но все по-достоен. Според мен това много го изгради и аз не виждам какво по-достойно качество от това той да е финалист.