0

Д енислава от “Игри на волята” ще бъде водеща на официалния подкаст на “Един за друг”, който ще носи името “Един без друг”. Тя е участвала и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити, където отпада на крачка от финала и след това се разделя с партньора си Дани. 

Първите два епизода на подкаста “Един без друг” ще се излъчат веднага след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари. В един от тях Мартин Николов - Елвиса и Денислава ще се съберат заедно в едно студио за първи път след “Игри на волята”.

Те се превърнаха във врагове в риалитито, но при Мон Дьо Еливиса сподели, че ѝ е простил. В коментарния епизод ще участва още поп фолк фурията Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити и ще се опита да сватоса Елвиса и Денислава. Гости в първия епизод на подкаста ще бъдат любимците от сезон 4 на “Един за друг” Арти и Криси от Бургас.

В “Един без друг” двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на “Един за друг” в ефира.

Във взривоопасното промо видео на подкаста “Един без друг” Денислава е попаднала в кошмар във Вилата на любовта.

Тя търси своите бивши, но екипът ѝ я събужда по време на снимките на подкаста.