0

Д еси Бакърджиева се сдоби с нов член в семейството – малък германски шпиц, който вече има свой собствен профил в Инстаграм.

Кученцето е от спортно семейство, а баща му е европейски шампион във всички категории за тази порода. „Мисля, че това е първото поколение на бащата и са само три кученца“, разкри самата тя пред „Телеграф“.

Лапи

Новият четирикрак приятел на Деси се казва Алфонс и от няколко дни се радва на новото си семейство и дом. „Чистокръвен мини шпиц, много рядък. Три килограма е. Чакахме го доста време и беше голям зор, докато го открием точно него. Специално от тази порода много рядко има чисто черни кученца. Повечето са подпал, с бяло на вратлето, а той е чисто черен. Заслужаваше си чакането. Голямата ми дъщеря Ани е голям фен на тези кучета, тя му направи Инстаграм. Честно казано, отначало не искахме да го правим, но вчера и днес имаше фурор на разходките. Това е някакво магнетично куче за запознанства. Всеки човек ни спираше и разпитваше каква порода е, колко хубави лапи има и казах на дъщеря ми, че трябва да му вържем един червен конец“, сподели усмихнатата актриса.

Бебета

„Голям разбойник е, но е изключително любвеобилен. Всички искаха кученце, затова реших да е малко и по-лесно за гледане. От четири дни е при нас, изчакахме да му сложат всички ваксини заради бебето. Голяма игра пада с Вивиан, гонят се постоянно. Тя, като го видя, се разплака от щастие. А сутрин, когато се събуди, първата й работа е да пита къде е кучето. Надявам се да е за добро, защото знам, че децата се развиват много по-добре, когато имат домашен любимец. Радвам се, че и двамата са още бебета и ще си растат заедно - разказа щастливата стопанка и добави. - Надявам се, че тепърва ще се отпуска още. Сега над нас правят ремонт и при всеки шум се стряска“.