0

Д еси Слава е гост в новия епизод на подкаста "ВИП зона" и с присъщата й лекота въвлича в приключението на нейната житейска история. Истински откровена и вече осъзната, заедно с водещата Светлана Кабаиванова, правят едно пътуване във времето с най-специалните моменти и най-съдбоносните решения, които е взимала.

Обичаната певица споделя, че съдбата й е определила трудно детство на „подхвърляно дете“, късметът обаче й поднася много възможности. Деси Слава разказва за първото си бягство от вкъщи, за срещата и подкрепата на първите й продуценти и за голямата й любов към народната музика. С усмивка си припомня за първите спечелени пари от попфолка и настроението, с което са ги изхарчили на димитровградския пазар с майка й.

Днес тя е горда, че е първата, която налага собствен разпознаваем стил в музиката като прави фолк песни с поп звучене, които й позволяват да изгради дълга и успешна кариера.

Макар и пестелива на думи и спомени, Деси Слава говори за любовта с първия си съпруг и раждането на Майки, който съвсем скоро ще я направи млада баба. Осъзнатото второ майчинство и дългото време, което днес прекарва в компанията на други родители, е един нов и много ценен период в живота й.

Гледайте Деси Слава във "ВИП зона" подкаст!