0

Д есита е сред най-потайните представителки от новата вълна в поп-фолка що се отнася до личния й живот. Тя винаги го е държала далеч от прожекторите.

Наскоро обаче сръбските медии забъркаха името й с това на един от хитовите рапъри в страната – Voyage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

„То може да има нещо, но защо трябва да е новина“, коментира брюнетката в отговор на въпрос дали има интимни отношения със сърбина. „Близки сме си, много готино момче е, виждаме се“, коментира Десита в подкаста на Блиц, опитвайки се да избегне всеки въпрос за Voyage.

Рапърът обаче преди време качи на стори снимка от видео разговор между него и нашенката, с което двамата успяха да предизвикат много въпроси за отношенията им. 

От няколко месеца насам певицата редовно ни намеква, че има човек до себе си. Показвала е неведнъж подаръци, букети, рози. В началото на ноември миналата година брюнетката показа пръстен с наистина сочен камък, което ни накара да се чудим дали не я чака сватба. 

Instagram

В подкаста тя разкри още, че всъщност хитовото й парче „Боже мой“, което изпя с колежката си Лидия, е измислено с помощта на Денис Теофиков и е трябвало да бъде дует между него и Десита. Двамата бяха във връзка дълго време, събираха се и се разделяха няколко пъти.

„Първият път, когато се събрахме, той си беше качил снимка на стори и аз на бъзик му отговорих „Боже мой това моят мъж ли е“ и той ми върна клипче, на което го изпява. Много ми хареса как звучи, седнах на пианото и си го развих, направих го на песничка. Планът ни беше да е дует между нас двамата, но пък така се развиха нещата, че се разделихме“, споделя още изпълнителката.