0

П оредна попфолк звезда май остана без мъж. Поне такива са градските слухове! Повод да се заговори за светската раздяла е инстаграм профила на милионерското и съвсем ново гадже на фолкаджийката Ариа, където няма и помен от снимките, на които е с колоритната изпълнителка. За сметка на това обаче Ариа е оставила всички постове в социалката с любимия си и по всичко си личи, че раздялата не е по взаимно съгласиe, очевидно тя не е искала връзката им да приключи. Двамата дадоха гласност на любовта си, като се показаха как посрещат новата 2024 година в Истанбул заедно.

СТРЕЛИТЕ НА КУПИДОН: Това ли е мъжът, с когото Ариа замени Йомов!? (СНИМКИ)

Само времето ще покаже дали строителният предприемач и собственик на няколко луксозни заведения в столицата Цветан ще се смили над провокативната певица и ще си я прибере отново.

Instagram

Подобно на двамата, се появиха спeкулации,че попфолк иконата Анелия и милионера, на когото тя каза "ДА" през лятото на миналата година са се разделили. Интересен факт е, че тя също не е оставила и една снимка с годеника си в своя профил.

ВМЕСТО СВАТБЕН МАРШ: Анелия изчегърта Миро!

Друга светска двойка като рапъра Атанас Колев и попфолк блондинката Лидия се разделяха и събираха няколко пъти.

ГРЪМ В РАЯ: Лидия и Наско Колев разделени?

Скандалната двойка Мара Отварачката и Миро Дзвера ни направи свидетели на истинска сапунка, на всички скандали, десетките раздели, подавани молби за развод, които завършваха със събирания и поредните публични обяснения в любов.

ИДИ МИ-ДОЙДИ МИ: Сложи ли Мара Отварачката хикс на брака си с Миро Дзвера?!