0

Н еврокопският митрополит дядо Серафим стана кръстник на внучката на народната певица Николина Чакърдъкова. Това разкри пред „Телеграф“ самата звезда. Малката Силвия е дете на дъщеря й Мария Чакърдъкова и едно от четирите й внучета. 

Чакърдъкова с дъщеря си Мария и детенцето.

 Чакърдъкова с дъщеря си Мария и детенцето.
Фейсбук

Ангел

„Кръстихме я на 27 декември. Кръщелникът е Негово Високопреосвещенство Серафим, Неврокопски митрополит. За нас беше чест, празник за душата, за сърцето, за духа. Много сме щастливи, че дядо владика имаше време и точно тогава беше в църквата. Имаше служба и той я кръсти, за да си има свой ангел пазител“, разказа изпълнителка и сподели щастието, което е изпитало семейството и близките им. Певицата сподели снимки в профила си няколко дни по-късно във Фейсбук за хубавата новина, а под снимките заваляха стотици честитки за детенцето.

Послушна

Семейството са чествали два празника на детенцето. Освен че вече е християнче, Силвия е станала на 1 годинка на този ден. Празненството било двойно за всички. „Тъй като поводите на този ден бяха два, Силвето правеше 1 годинка и кръщенето, така че празнувахме двойно. След кръщенето отидохме на тържествен обяд. Когато човек е толкова щастлив, има потребност да почерпи приятели и роднини, защото поводът е много хубав и важен. Ние, по-мъдрите, няма да казвам по-старите, а по-улегналите, бабите и наши приятели бяхме на обяд. Вечерта оставиха и четирите внучета при нас, бабите, да ги пазим, а младите отидоха на друга вечеря“, разказа Николина и добави, че внучката й била много спокойна през цялото време за разлика от повечето дечица, които се стресират от обстановката. „Вече си имаме християнче, тя беше много послушна, беше й интересно“.