0

Е дин от най-обичаните родни сериали - „Дяволското гърло“, най- накрая се сдоби с така дългоочакваното продължение пет години след заснемането на първия сезон. Снимките вече текат с пълна сила, и то на изцяло нова локация - във Велико Търново.

История

За началото на заснемането стана ясно от снимки, които Теодора Духовникова и Владо Карамазов публикуваха в социалните мрежи. Оказва се, че и те са единствените лица от първи сезон, които ще видим и в продължението, а всички останали актьори влизат в лентата за първи път. „В продължението зрителите ще могат да видят само Теодора Духовникова и Владо Карамазов от първия сезон. Кастът е изцяло нов, локацията също. Съвършено различна е и историята“, разкри пред „Телеграф“ продуцентът Евтим Милошев и допълва: „Снимките ще продължат два месеца и половина, като 30 дни вече минаха. В момента ме заварвате на снимки, дори снимаме в центъра на Търново“.

Снимка

Карамазов пусна своя снимка от Търново, а под фотоса написа: „След 5 години, отново като Филип Чанов. Но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Ще поостанем в този град следващите месеци. Дано успеем да направим едно хубаво продължение на "Дяволското гърло". И съм решил да намеря интересните фотографски обекти в този град. Ако имам време. Сега може да гледате повторението на сезон 1 по Нова и да подгреете за сезон 2". Теди Духовникова също изрази щастието си, че отново е на снимачната площадка със сления текст: „Здравей, красиво и старопрестолно Велико Търново! Следващите два месеца ще поживея при теб. Начало на снимките на „Дяволското гърло 2".