0

Е дна от най-активните групи в България - „Дийпзоун Проджект“, направи ремикс на хита на Софи Маринова „Остани“.
Видеото на модерна денс официална преработка на вечния хит на Софка бе пуснат вчера, когато музикантите отлетяха за Щатите, където днес започва турнето им.

Летище

От летището в Мюнхен диджей Диан Соло разказа пред „Телеграф“: „Смятаме, че това е една от най-красивите български песни – текстът и мелодията са много силни. Ние още преди 10 години бяхме направили ремикс с оригиналния глас на Софи, но сега решихме да направим наша нова версия, изпълнена от нашата певица Ева-Мария, и отново да бъде в нашия си дийпзоун стил. Изпратихме парчето на Софи Маринова и тя ни писа колко хубаво го е изпяло момичето и че аранжиментът е много модерен. „Супер, много ме кефи“ - ни написа и ни изпрати поздрави“. Текстът на „Остани“ е на Годжи от Ку-ку Бенд, а музиката е на Максим Горанов.

Турне

„Ние в момента сме на летището в Мюнхен, излитаме за Щатите, където от утре започва нашето турне, което събира 11 парти концерта в най-големите градове. Накрая на турнето включваме и Канада. По предварителни продажби турнето се радва на голям интерес, имаме пълни зали навсякъде“, споделя още Дидо и допълва, че с колегите му са много надъхани. „Подготвили сме и двучасово зрелищно лайв изпълнение с есенция от нашите авторски хитове и златните песни на България, преработени модерни версии, което е и един от акцентите в шоу програмата ни. Каним всички наши сънародници зад Океана на едно емоционално истинско БГ парти, в което ще има много радостни сълзи“.