0

Б ългарската гордост в Холивуд Димитър Маринов вечеря с кмета на Бургас Димитър Николов. Градският управник сподели няколко снимки от срещата им в събота вечер, която бе по повод премиерата на филма „Гунди – легенда за любовта“.

Книга 

„…Това е филм за България! Ние толкова имаме нужда в момента от това - отново да сме заедно! Забравете за партии, забравете за цветове и нека направим това, което направихме през 1994-та година. Нека се съберем!”. Това са думите на големия актьор Димитър Маринов след премиерата на филма „Гунди - легенда за любовта” в Бургас. Където и да са по света, хората на изкуството преживяват всичко, свързано с България. За мен беше истинско удоволствие да посрещна в Бургас този толкова обичащ Родината си актьор, постигнал световно признание. 
През ноември ще бъде отново в Бургас за премиера на двете си книги. А филмът заслужава овации!“, написа под кадрите Димитър Николов.

Двамата на прожекцията на филма.

 Двамата на прожекцията на филма.
Фейсбук/Димитър Николов

Гост 

На вечерята в луксозен ресторант в Бургас е присъствал и певецът Стефан Илчев, който е поздравил българина, стъпвал на сцената на Оскарите с музикално произведение. „Прекрасна среща с музикална изненада. Благодаря за поканата!“, написа Илчев в социалните мрежи и пресподели кадъра от ресторанта. Поради многото си ангажименти вчера изпълнителят не успя да разкаже на „Телеграф“ за вечерята, но със сигурност тя ще остане топъл спомен за всички присъствали.

На вечерята присъства и Стефан Илчев.

 На вечерята присъства и Стефан Илчев.
Фейсбук/Димитър Николов