0

А ктьорът Димо Алексиев става детектив в предстоящия хитов сериал на NOVA “Есента на демона“, чиято премиера е на 29 февруари.

„Този път играя от добрите – аз съм детектив. Вълнувам се какво се е получило, защото измина година от края на снимките. Знаейки кои са актьорите в сериала и местата, през които сме минали, съм много любопитен какво се е получило. Защото, както казва Евтим Милошев, това ще е един сериал шедьовър“, разказа Димо пред NOVA.

Справедливост

По време на предпремиерна прожекция за журналисти и екипа на продължението на „Дяволското гърло“ продуцентът на сериала Евтим Милошев каза, че това е една история за справедливостта. "Това е проект, който не е просто за някакъв психопат, който прави оригинални, екстравагантни и твърде жестоки престъпления. Това е една история за справедливостта, която е голям дефицит в нашето общество генерално. Кой има право да дава справедливост, кой има право да получава справедливост. Все въпроси, които бихме си ги задавали, разбира се, след като изгледаме цялата история", заяви той. Вторият сезон на криминалната драма ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново. Именно там на 29 февруари ще се състои и безплатна прожекция на първия епизод, на която ще присъстват звездите от сериала.

История

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли влизат изключителните актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития. В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други. Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков.

Димо Алексиев с Христина Апостолова

 Димо Алексиев с Христина Апостолова
NOVA/Красена Ангелова

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов

 Теодора Духовникова и Владимир Карамазов
NOVA/Красена Ангелова

Журналистът от вестник "Телеграф" Елизабет Методиева направи пряко включване от мястото на събитие за предаването "На кафе" по NOVA.