1

Ч ували сте за филма "Dirty Grandpa" или на български "Ох, на дядо!" с Робърт де Ниро и Зак Ефрон. Ако Холивуд реши да прави женска версия на филма може съвсем спокойно да вземе в главната роля телевизионната знаменитост Марта Стюарт.

81-годшината бизнесдама се появи в Шоуто на Дрю Баримор и игра на „Червено знаме, жълто знаме, зелено знаме“.

Там тя разкри, че не би отказала да излезе на среща с бившия на Ким Кардашиян Пит Дейвидсън.

Правилата на играта са прости: Баримор представи поредица от ухажори, на които Стюарт трябваше да отговори в съответствие с цветовете. Червеното е „не“, зеленото е „да“, а жълтото е някъде по средата.

Когато актрисата от "Ангелите на Чарли" попита Стюарт дали е готова да се среща с бившата звезда на Сатърдей Найт Лайв, тя развя високо зеленото флагче.

Тя посочи, че дори би спала с него. „Искам да кажа, той е излизал с толкова много жени. Не казвам, че това е лошо, хубаво е. И той е много сладък", каза Стюарт. 

Стюарт също така си спомни как са се срещнали за първи път и как тя веднага харесала 28-годишния комик.

Бизнесдамата разкара, че това било по време на предаването, в което са роуствали Джъстин Бийбър, като спомена че и певеца бил много сладък.

Въпреки 53-годишаната разлика, това което прави това признание още по-скандално е, че преди време Стюарт каза, че Дейвидсън й е като син.

Малко след като Дейвидсън се раздели с Ким Кардашиян, няколко имена бяха хвърлени в шапката за това коя е новата приятелка на комика.

Едно от имената бе това на Марта, след като се появи снимка на двамата държащи се за ръце на вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом. 

Снуп Дог вдъхновил Марта Стюарт за плантация с марихуана