0

П евицата Дивна и рапърът Ивайло Иванов – Играта са сред звездите, които ще се включат в кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA.

Те ще мерят готварските си умения с Шоколатиера, автор на детски книги, и Мисис България 2017 – Анна Кръчмарова, и спортния журналист Радостин Любомиров. Звездните домакини ще опитат да впечатлят своите гости, кулинарния гуру шеф Манчев и зрителите с вкусни творения и любопитни рецепти следващата седмица от сряда до петък отново в 20 ч. по NOVA.

Питка

Шоколадовата кралица Анна Кръчмарова ще изненада всички с домашния уют и страхотни вкусови комбинации в начало на седмицата със свежи домашни ястия, които обича да споделя със семейството си. За финал тя е планирала да изкуши гостите с безглутенов шоколадов десерт, който да погали сетивата им. По време на вечерята Дивна ще си постави лично предизвикателство, а мъжът на Анна ще поднесе подарък с екзотичен аромат, който ще се превърне в интересен начин компанията да се сближи. Ивайло Иванов, по-известен като Играта, ще покаже възможностите си в кухнята. Домакинът не готви много често, но за сметка на това е решен да се раздаде в кухнята и дори ще опита да направи питка. Като един истински отборен играч той ще получи подкрепление от чаровната си приятелка Марияна.

Супа

В четвъртък кулинарната вегетарианска сцена ще бъде превзета от Дивна. На всички е известно, че певицата не консумира месо, но въпреки това тя ще подходи амбициозно и ще предложи изцяло постно меню, като всеки компонент от него ще бъде умножен по две. Радостин Любомиров ще замени спортната журналистика с готвене в петък. За финал домакинът ще демонстрира състезателен дух със заявка да отвее всички с необятно меню. Готов за победа, Радостин ще реши да допълни менюто си с крем супа, както и да включи по интересен начин тиквата в основното.