0

П роблем с помпата за горивото шашна любимците на България - Бойко Кръстанов, Даниел Пеев- Дънди и Явор Бахаров, след като закъсаха на 20 км преди Варна. Наложи се Пътна помощ да откара колата на актьорите до най-близкия сервиз, а осветителят им ги спаси и закара до Балчик, където играха „Отчаяни съпрузи“.

Изправност

На сутринта колата вече бе в изправност, научи „Телеграф“ от самият Дънди. „Всичко е наред, дори в момента, като ми звъните, отивам да взема колата. Бял кахър е било, някаква помпа за гориво и аз не разбрах точно, но е създала проблем и затова горивото е изтекло“, сподели Пеев и допълни с типичното си чувство за хумор: „Шашнахме се, помислихме, че кръвта на колата е изтекла, а то само горивото (смее се)“.

Ирония

С усмивка Дънди сподели, че са видели малко ирония на съдбата, след като в едно от клипчетата, в които промотираха лятното си турне, актьорите играеха, че са закъсали с колата и не могат да сменят гума. „Факт, ние толкова отчайващо го изиграхме и накрая наистина закъсахме (смее се). Важно е, че беше малкият дявол и най-вече, че се случи толкова близо до Варна, тъй че успяхме да стигнем навреме за представлението в Балчик и не разочаровахме нашата публика“, добави актьорът. В момента това е най-хитовият спектакъл у нас, а тримата се радват на огромна любов в цялата страна.

Instagram

Instagram