0

К айли Миноуг планира голямото си завръщане на сцената, след като в продължение на шест години не е правила турне, а последният й албум излезе през 2020 г., разказва „Сън“. Дни преди рождения й ден на 28 май, когато навършва 55 години, австралийската звезда ще пусне пилотния сингъл от новия си албум. Песента се пази в пълна тайна под ключ, като даже и хората от екипа й не са я чували.

Самият албум, 16-и поред, ще бъде на пазара тази есен, а за 2024 година Кайли планува мегатурне. Тя няма търпение да се завърне към музиката, споделя близък до нея музикант. Това е класическа Кайли и със сигурност ще се хареса на нейните фенове, добавя той по повод на тайната песен, която още никой не е слушал.

Раздяла

Докато се подготвя за новото си световно турне, Кайли Миноуг се раздели с приятеля си, британеца Пол Соломонс, с който прекара последните пет години. Пусна се слух, че са сгодени, но той бързо отшумя след новината за скъсването им.

През 2020 г. албумът на Миноуг „Диско“ бързо стигна до върха на британските класации с характерния за певицата танцов стил, вдъхновен от 70-те и 80-те години на миналия век.

Огледало

През февруари тази година Кайли се появи в зашеметяващ външен вид на сцената в дует със сестра си Дани Миноуг на концерт пред 21 000 души в Сидни. Двете бяха облечени в огледални прозрачни дантелени тоалети, съответно в синьо и розово и смаяха публиката с приповдигнатия си дух и перфектно изпълнение.