0

А ктрисата Марго Роби не е само красива, но и благородна. Звездата, която наскоро обиколи света, за да представи филма „Барби“, разкри, че е платила ипотеката на майка си, веднага щом кариерата й е тръгнала във възходяща посока.

„Върнах всичко, което дължах на моята майка. Тя направи ипотека на къщата, за да ми даде пари на заем. Бях на ясно, че трябва да и върна заетото. И един ден, когато спечелих достатъчно пари, изплатих цялата ипотека на куп“, разказа Марго в ефира на сутрешния блок на телевизия CBS.

“Казах й: Мамо, не се тревожи за тази ипотека повече. Тя вече не съществува. Всеки на моето място би направил същото за своята майка”, разкри 33-годишната австралийка.

Роби започва своята професионална кариера с участие в сапунената опера „Съседи“ през 2011 г., а две години по-късно получава пробивна рола във „Вълкът от Уолстрийт“, където си партнира с холивудската легенда Леонардо ди Каприо.

През 2019 г. Марго Роби и майка й Сари Кеслър се появиха заедно на корицата на австралийския. По това време Сари си спомни момента, в който дъщеря й й съобщава, че желае да стане актриса. Тя обясни, че Марго се е насочила към този професия в 12 клас.

„Челюстта ми падна до пода, защото тя учеше в наистина добро училище. Тя произхожда от семейство с медицинско образование и фамилия, която има опит в правенето на бизнес. Бях зашеметена, когато ми каза, че иска да е актриса“, сподели звездната майка.