0

А ктрисата Мария Бакалова събра на морето любимия си - Валери, майка си и баща си. Четиримата разпускат и се радват на последните летни дни в Бургас, става ясно от кадри, които Мария качи в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

На единия от фотосите двамата с Валери се гушкат щастливи в Морската градина в Бургас, а на другия са в заведение с родителите на актрисата. От снимката виждаме, че актрисата не е избрала някое луксозно място, а напротив, обикновена механичка, с изтъркани дървени маси, но изключително вкусни миди.

Фенове веднага побързаха да похвалят Бакалова, че не страда от звездомания и хапва на места, където всеки може да си позволи да седне и да се почерпи.

Мария и Валери пристигнаха у нас преди няколко дни от Париж, където прекараха няколко романтични дни. Това лято актрисата се е отдала на любов. Очаква се обаче през есента да отпътува за чужбина и да се захване за работа и снимки по нови продукции, а нищо чудно и любимият й да я последва.

Връзката между Мария Бакалова и Валери явно е доста сериозна. Звездната актриса вече познава семейството на Валери. Още в началото на годината се запозна с майка му Мария Гроздева и съпруга му. 

Instagram

Instagram