0

И стински стрес изживява световна звезда, след като напоследък откри, че мъжкото й достойнство вече не е активно.

На всичкото отгоре и косата му окапва и желанието за купони вече е изчезнало. Така изглежда нерадостният период на мъжкия вариант на менопаузата - „андропауза“-та на Роби Уилямс.

Това стана ясно от шокираща изповед на певеца, в която споделя проблемите си, „ефектите“ от пластичната хирургия и вредата за здравето от купоните.

Роби, баща на четири деца споделя пред The Sun:: „Косата оредява , тестостеронът е напуснал тялото, серотонинът наистина не е тук и допаминът се сбогува отдавна. Изчерпах всички естествени добри неща. Имам менопауза “.

Певецът споделя, че е истински изнервен от това, което си е причинил с безразборния нездравословен живот, който е водил през 90-те години на 20-и век и в началото на 2000-те.

Роби, женен за актрисата Айда Фийлд, вече е говорил за рязко намаляващото си сексуално желание. Сега отново е до болка откровен в документален филм за него на Netflix.

От изповедта му пред камерата става ясно, че е победил пристрастяването към приспивателното зопиклон, но разкрива: „Имам различен модел на сън от другите хора. Лягам си в 11:00 вечерта и просто лежа напълно буден и напълно бодър до 5 сутринта, преследват ме безсънни демони. Заспивам в шест и не мога да направя нищо по въпроса”.

Мъжката менопауза - или андропауза - може да се развие при мъже в края на 40-те и началото на 50-те им години.

Типичните симптоми включват промени в настроението, загуба на сексуално желание и мускулна маса, затруднено заспиване и лоша краткосрочна памет.

Бавното понижаване на нивата на тестостерон може да бъде един от допринасящите фактори, докато друг може да бъде хипогонадизъм, при който тестисите произвеждат малко или никакви хормони.

Роби е напълно откровен във филма, в който има дори невиждани досега кадри, на които той пие и е дрогиран по времето, когато беше част от легендарната група Take That .

Въпреки световната му слава, милионите в банката , хубавото семейство,имоти по целия свят и приятели знаменитости,  все още го гризат демони.

От изповедта му става още ясно, че яко се е тъпкал с ботокс, за който смята, че е част от живота на известните личности, които са под прожекторите непрекъснато.

Сега му предстои дори специален лифтинг, „повдигане“ на увисналата гуша, за което ще се бръкне с над 35 000 лева. Планува да я направи през 2024 година.

„Отивам на консултация около Коледа – моят подарък за 50-тия ми рожден ден”, откровеничи звездата.

Днес, въпреки години на терапия и групи за взаимопомощ, самочувствието на Роби Уилямс остава смайващо ниско.

„Един ден прочетох, че съм най-лошият човек, който някога е съществувал в целия свят, и си помислих: „Трябва да поправя това по някакъв начин“, споделя болката си певецът.

В документалния филм Роби признава, че е живял живот на рок звезда – пиел е бутилка водка на ден, вземал е „до каквито наркотици се докопа“, спал е с куп жени, понякога „направо на групи“.

Днес обаче той е безкрайно щастлив със съпругата си Айда, с която го свърза общ приятел по време на един от наркотичните му периоди.

На един етап от първата им среща Айда си спомня как бъдещият й съпруг кудкудяка като пиле, преди да се срине от абстиненция.

Жениха се и се разделяха два пъти, като вторият път шаферки им бяха техните осем кучета, като част от тогавашната показност на звездата..

Независимо от намалените си нива на тестостерон, окапващата коса и липсата на купони, Роби очевидно е погледнал на живота си философски, отдаден е на децата си и на жена си, която явно няма нищо против вече да му става по-рядко.

Както се казва – на всичко му идва краят, безкрайна е само любовта.