0

А лла Пугачова и семейството й решиха да организират парти в Кипър, където наскоро се преместиха. Снимки от събитието станаха достъпни за обществеността благодарение на кръщелницата на „първата дама“ на руската естрада.

На снимката се вижда, че Алла Пугачова е в компанията на децата си Лиза и Хари, както и на съпруга си обявения от Кремъл за чуждестранен агент Максим Галкин. Оказа се, че по-големият брат на шоумена, Дмитрий, също живее в Кипър със семейството си. Наскоро цялото голяма фамилия се събра за специален повод.

Семейство Пугачова отпразнува рождения ден на своята кръщелница Алина Галкина. Алина публикува снимка от тържеството, на която позира до по-малкия си брат Лиза и родителите си. Надписът към фотоса гласи: „Днес си почивам“.

ВКонтакте

Изглежда Пугачова и Галкин о планират да останат в Кипър за дълго време. Онзи ден децата на Алла Борисовна получиха нов приятел - очарователно кученце на име Роки.

Кученцето е донесено от Русия и е подарък на децата в чест на рождения им ден. Сега Роки живее в луксозни апартаменти в Лимасол, точно на брега на Средиземно море.

Поради избухването на войната в Израел, двойката Пугачова-Галкин внезапно стегна куфарите си и напусна Обетованата земя, въпреки факта, че комикът по-рано заяви, че ще направи всичко възможно да подкрепи израелския народ с присъствието си. Но няколко ракети, които паднаха в района на вилата им, бяха достатъчни, за да може Галкин бързо да промени решението си и под претекст за спешна обиколка избяга в Кипър. След известно време Алла Борисовна и децата й го последваха.