0

Д жулиана Гани се преби на сцената по време на раздаването на модни награди.

Любимият й приятел Антон Стефанов имаше честта да й връчи един от призовете. Той реши да я хване в обятията си и се опита да я вдигне, но за жалост неуспешно.

Двамата се събориха на сцената пред всички зрители, но както винаги Джули и Антон го приеха с насмешка и продължиха да се забавляват на събитието.

 "Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий", завършва Джулката. 

Освен това плеймейтката Джулиана Гани получи приза Модна икона за 2022 година. "Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте", казва русото изкушение.