0

Н ай-популярната ни родна моделка Алекс Богданска се озова заедно със световноизвестната си колежка Емили Ратайковски в Париж. Двете хубавици бяха част от представяне на една от най- известните марки продукти за коса.

Среща

За срещата разкри Богданска с видеосторита в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Нашето момиче не скри емоцията да види Емили близо до себе си и дори написа: „Тя е на 5 метра от мен, ще умра от кеф“. Фенове пък веднага побързаха да отбележат, че Богданска по нищо не отстъпва на Ратайковски и спокойно можем да кажем, че представя страната ни по най-добрия начин. За представянето Алекс бе избрала стилен панталон с камъни, тип чарлстон, мнден корсет- сутиен и елегантно черно сако. Косата й бе пригладена, а гримът семпъл.

Погледи

Не е ясно колко време ще прекара родната красавица в Париж, но е сигурно, че е приковала погледите, откъдето е минала. Не остава незабелязан и фактът, че все по-често Богданска е канена на световни представяния, ревюта и премиери. Припомняме ви, че в края на август тя бе част от Филмовия фестивал във Венеция, а за визията й след това говори цял свят и дори попадна в класация за най-добре облечените знаменитости на червения килим, редом до Джордж Клуни.