0

Н адежда Станчева, която се представя като Хоуп, моли за помощ. Една от тризначките записа видео, където говори на развален английски. "Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми" - моли се Хоуп Станчева, а зад нея се вижда чанта с багаж, а самата тя е седнала на кашон, където нощува.

Момите, станали известни от култовия формат "Биг Брадър", заминаха за Лондон преди няколко години. Любов си намери работа, мъж, има и дете, а сестрите й живеят от просия, защото не искат да работят. Нашенци, живеещи във Великобритания, многократно са предлагали помощ на Надка и Вяра, но те не искат да се трудят. Македонките искат да живеят в Лондон, но без да работят. Те често се хвалят с маркови одежди, а после живеят на улицата и по пейките. 

Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът й се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското подаяние. А някога бяха големи звезди в България, след като Любов дори спечели формата и взе 100-те бона награда.

Instagram

Тризначките не успяха да си изиграят картите добре и стигнаха до просешка тояга. Надежда се надява, че все пак са й останали някакви приятели, които биха проявили съчувствие да я подслонят и да й дадат пари. В началото на месеца Надка е качила снимка с хубави и чисти дрехи, грим и шапка с мрежичка. Някои подозират, че момата нарочно се пуска в окаяно състояние, като така печели пари, които после харчи по бутиците.

Източник: Lupa.bg