0

К омикът Максим Галкин изнесе стендъп представление в Женева, в който разказа, че примата на руската музика Алла Пугачова не се радва особено на новия си живот.

Двойката напусна Русия след началото на войната в Украйна, а Галкин беше обявен за чуждестранен агент след като отправи критики срещу армията. По време на речта си комикът си спомни комфортния живот в Русия, когато пътувал с Пугачова до Рига в частен вагон. Той отбеляза със съжаление, че сега всичко се е променило, а Алла Пугачова описвала живота в изгнание само с нецензурни думи.

„Казвам й: „Ала, трябва да сме подготвени да понижим стандарта си на живот. Ще бъде по-лошо“, разкри комикът. Говорейки за живота си в Европа, комикът се пошегува, че дори проси близо до супермаркетите, защото често има проблеми с банковите карти.

Сега Пугачова и Галкин живеят в Кипър с децата си. Наскоро певицата беше забелязана на пазар, а очевидни твърдят, е изпълнителката имала проблеми с ходенето. Близки на Пугачова разкриха още, че тя изпитва проблеми с краката от години и дори трудно е изкарвала цял концерт права.

По-рано китаристът на Алла Пугачова Александър Левшин, който работи с нея в продължение на 30 години, каза, че здравето на примата се влошило след пътуване до Чернобил.