0

А ктрисата, прочула се по света и у нас с ролята си на Брук от безкрайната сапунка "Дързост и красота", заряза снимките на поредния сезон на теленовелата и се отправи на първото си пътешествие след пандемията. Катрин Кели Ланг предприе пътуване до страната на спагетите - Италия и показа снимки на почитателите си в социалните мрежи.

"Заминавам за Италия за първи път след пандемията“, написа звездата в официалния си акаунт в Instagram и сподели, че се е настанила в частен апартамент, в който се радва на абсолютен комфорт. Актрисата продължи да държи в течение феновете си за екскурзията, като периодично публикуваше фотоси и видеа от местата, които посещава.

След като бе за кратко във Флоренция, Ланг се отправи към вечния град Рим, като обиколи Колизеума. "Винаги е зрелищно да се види“, възкликна тя и благодари на приятелите си Бен, Анджело и Валентина за прекрасните моменти в италианската столица. Някои от колегите на Катрин Кели Ланг изпратиха съобщения, за да й пожелаят приятна ваканция, сред тях и актрисата Дженифър Гарейс, която играе Дона в "Дързост и красота". "Приятно изкарване, сестро“, написа Гарейс в профила на своята екранна сестра. Криста Алън, която пресъздава образа на героинята Тейлър в сапунената опера също отправи послание към Ланг в социалните мрежи: "Ура! Италия ти отива“, поздрави Алън своята вечна конкурентка на телевизионния екран.

Звездата посъветва почитателите си непременно да посетят фонтана Дьо Треви, да хвърлят монета във водите му и да изпият питие в бара на Хари. Ланг бе придружавана от своята майка, докато се забавляваше около известния фонтан. 

Междувременно актьорът Рон Мос, който дълго време се снимаше заедно с Ланг в "Дързост и красота" възпя италианската провинция Пулия.

Актьорът, известен на широката публика с ролята си на Ридж, записа песента "Ще живея в Пулия". Изборът на Рон Мос да посвети химн на Пулия не е случаен. По време на първата вълна от коронавирус през 2020 г. изпълнителят беше блокиран в Белгия по време своето театрално турне. След като карантината бе вдигната, Рон Мос се отправи към Пулия, за да участва във филма "Изненадващо пътешествие" , фокусиращ се върху живота на американски брокер, който купува ферма в живописния италиански регион.

Сюжетът на комедийната кинолента се припокрива с истинската история на самия Мос, който също притежава стопанство в Пулия. Фермата на Рон Мос се нарича "Masseria Paretano“ и се намира в близост до долината Итрия. Имението в имота датира от 18 век и има и ресторант, в който се сервират ястия от продукти, произведени в стопанството. Къщата е идеална за провеждане на големи събития, разполага с голям басейн, уелнес и спа зона. В своята ферма Рон Мос произвежда и вина, като основава своя собствена марка "Wine Moss" заедно със своите приятели Донато Пистола и Тициано Кавалиере.

Рон Мос се влюбва в Пулия през 2012 г., когато посещава за първи път красивия италиански регион заради снимките на "Дързост и Красота“. Именно там са заснети сцените за сватбата на героя му Ридж Форестер и Брук Логан (Катрин Кели Ланг).