0

Д оли Партън даде ясно да се разбере, че не планира да се пенсионира скоро.

"Никога не бих се пенсионирала. Просто се надявам някой ден да падна мъртва по средата на някоя песен на сцената", заяви 77-годишната изпълнителка на "9 to 5", докато гостуваше в радиопредаването Greatest Hits. И добави: "Така се надявам да си отида. Разбира се, ние нямаме голям избор в това отношение.".

Партън - която е омъжена за Карл Томас Дийн от 1966 г. - допълни, че ще продължи да работи, докато тялото ѝ го позволява.

"Докато съм в състояние да работя, докато здравето ми е добро и съпругът ми е добре. Искам да кажа, че единственият начин, по който някога бих забавила темпото или бих спряла, би бил поради тази причина. Но междувременно ще изкарвам хляба си, докато слънцето грее", каза кънтри легендата.

Легендарната кънтри певица уточни, че се чувства "отговорна" за поддържането на "мечтата жива", тъй като е имала "достатъчно късмет" мечтите ѝ да се сбъднат на първо място.

"И всяка мечта поражда друга мечта. Почти всичко, което се случва, може да се развие и да се превърне в бизнес", добави тя.

"Така че това е нещо като дърво с добри корени - то има много клони и също така има много листа. Така че защо да не се възползваме максимално от него? А аз не съм от тези, които седят и не правят нищо."

Десетилетната кариера на Партън започва рано - певицата свири за първи път в Grand Ole Opry в Нашвил, когато е на 13 години.

Откакто стартира кариерата си с първия си албум "Hello, I'm Dolly" през 1967 г., Партън е издала цели 65 студийни албума.

В момента тя държи рекорда на Гинес за най-много студийни албуми, издадени от кънтри певица.

Изпълнителката на песента "Jolene" сподели също така мечтата си да притежава линия за грим, перуки и дрехи в допълнение към други големи потенциални планове за бъдещето си, включително собствено "телевизионно шоу".

"Искам да имам своя собствена история, наречена "Живот в много цветове", в която да има цял сериал за живота ми", закани се Партън.

"Неща, които хората не са виждали, не знаят или не са чували за тях, и моите хора, откъде идвам, къде съм станала и коя съм; да има задкулисие и приключенията на моя живот."

Въпреки че звездата на кънтри музиката има големи стремежи извън индустрията, Партън все още поддържа жива и музикалната си мечта.

66-ият албум на певицата, "Rockstar", ще бъде издаден на 17 ноември.

В албума с 30 песни участват имена като Майли Сайръс, заедно с Лизо, Елтън Джон и Стинг.

"За мен е огромна чест и привилегия да работя с някои от най-великите емблематични певци и музиканти на всички времена и възможността да изпея всички емблематични песни в албума е неимоверна радост", каза Партън в изявление, публикувано през май."Надявам се всички да се насладят на албума толкова, колкото аз се насладих на създаването му!".

*Източник: pagesix.com, vesti.bg