0

Н овите правила за движение по пътищата притесниха фолк индустрията! Вече цяла седмица МВР безапелационно конфискува автомобили на пияни и дрогирани шофьори. Водачи от цяла България са в пълен потрес от последните разпоредби и се чудят как да измамят катаджиите.

Легендарни изпълнители от поп-фолк средите също се включиха във всеобщата истерия, но зевзеците Коцето и Преслава решиха да се изгаврят с нарушителите, като заснеха забавен клип в лимузината на певицата.

На видеото се вижда Преслава, настанила се като кралица на задната част на скъпото возило, която юрка Кецето, който играе нещо като неин личен шофьор.

„Кво правиш тука? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!, натисна фолкаджийката своя колега, като направи паралел с 10-годишния Фончо, който подкара мощния Мерцедес на баща си.

Секунда по-късно Преслава изглежда се сети за новия Закон за движение по пътищата и се притесни МВР да не й отнеме лъскавия Майбах.

„Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“, попита тя Коцето, който й отговори в типичния закачлив стил: „Не бе, не съм! Д-р Радева ми каза да не пия“.