0

С ъпругът на лейди Габриела Уиндзор Томас Кингстън, който почина преди няколко дни, е умрял от "травматична рана на главата" и е открит пистолет близо до тялото му в пристройка на дома на родителите му в Котсуолдс, сочи разследването на трагичната му смърт.

ЧЕРЕН ДЕН НА ОСТРОВА: Нова смърт в британското кралско семейство!

45-годишният Томас Кингстън беше намерен в селското имение на семейството си в неделя вечерта и аутопсията разкри причината за смъртта. Баща му го открил, след като разбил заключената врата на сградата. Полиция и парамедици са били извикани на мястото, след като член на семейството се обадил на 999.

Вдовицата му лейди Уиндзор отдаде почит на съпруга си в съвместно изявление със семейството му, описвайки го като „изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха“ – и нарече смъртта му „голям шок за цялото семейство“.

Член на пресцентъра на Бъкингамския дворец присъства на разследването, но в съда не присъстваха членове на семейството, нито хора от службите за спешна помощ. Бъкингамският дворец по-рано съобщи, че 45-годишният Кингстън е починал внезапно миналата неделя.