0

Х ерцогинята на Съсекс Меган Маркъл, разкри, че е напуснала работа си като едно от момичетата с куфар в телевизионното шоу "Сделка или не", тъй като продуцентите се отнасяли с нея като с кифла. В последния епизод на подкаста си "Архетипи" херцогинята разказа пред Парис Хилтън, че е била оценена по красотата си, а не заради своя ум. Меган била принудена да носи сутиен с подплънки и да облива тялото си с бронзант.

Меган заяви, че очаква дъщеря й Лилибет да бъде уважавана заради интелекта си, а не заради своята хубост, както често се случва в телевизионните предавания и игри. „Искам дъщеря ни да се стреми към високи цели. Искам моята Лили да се образова и да се гордее с постиженията и ума си“, каза тя.

Херцогинята се появява във втория сезон на "Сделка или не" преди 16 години в периода между 2006 и 2007 г., но напуска шоуто преди заснемането на всички епизоди. Тя неведнъж е споделяла, че се е изявила в „Сделка или не“, тъй като се е нуждаела от средства, за да плати сметките си. 

"В крайна сметка напуснах шоуто, защото смятах, че заслужавам повече. Бях сведена до един специфичен архетип, който бих описала с думата "кифла", призна Меган Маркъл, като посочи, че много от колежките и са били принудени да се редят на опашка за определени козметични процедури, като поставяне на изкуствени мигли и екстеншън. Херцогинята разкри и че от нея се е очаквало да задържи дъха си, така че стомахът й да не изпъква пред камерата.